Oulun Suutarinliike: Tarjoamamme palvelut

Tee kuluneista kengistäsi tai laukkuistasi hyvät uudet täällä Oulun Suutarinliikessä! Tarjoamme räätälöityjä korjauksia kaikille kengille, laukkuille, vaatteille ja monille muille. Lisäksi käsityöläisillämme on vuosikymmenien kokemus kaikkien restaurointiin tarvittavien asioiden loppuun saattamiseksi.

Haluatko tietää enemmän palveluistamme? Katso alla tarjoamamme palvelut.

Kengänkorjauspalvelut

Ompeleminen

Aivan kuten vaatteet, kenkämme taipuvat repeytyä saumoissa. Oikealla ompelemalla voimme kiinnittää kiinteämmän korjauksen jalkineesi uusille alueille. Some pohjat eivät ole suunniteltu ommeltu, mutta se voi vielä tehdä, koska yksityiskohtainen ja herkkä työtä meidän asiantuntija kenkä korjaaja täällä myymälässämme.

Laastari

Jos et halua ommella kenkiäsi, lahjakkaat käsityöläisemme voivat korjata sen sinulle. 

Täällä voimme peittää kenkäviat tyylillä. Lisäksi myymälässämme on jo erilaisia ​​käyttökelpoisia materiaaleja, joten voimme korjata kenkäsi sen materiaalin, värin ja tyylin perusteella.

SuojuksenSuojan

asentaminenasentaminen on erittäin suositeltavaa ihmisille, joilla on liukas pohja. Tämän ansiosta pohjat voivat kestää kauemmin ja säilyttää tyylinsä ja mukavuutensa.

Liimaaminen

Liimaaminen on yksi suosituimmista palveluista erityisesti kumikenkien osalta. Autamme varmistamaan regluation laadun käyttämällä kenkäliimoja ja korjaamomme ammattitaitoa jalkineidesi kiinnittämisessä.

Puola

Puolanpalvelumme auttaa puhdistamaan kenkäsi ja sen jälkeen ravitsevaa lakkaa pigmentin lisäämiseksi. Tämän palvelun avulla voit olla varma, että kengät näyttävät hyvältä uudelta.

Muut palvelut

Soljen vaihto

Olipa solki irtoamassa tai putoaa, Oulun Suutarinliike voi auttaa korjaamaan kenkäsi ja laukkusi korvaamalla ne korkealaatuisilla materiaaleillamme, jotka hankitaan paikalliselta toimittajalta.

Hihnan korjaus

Jos kenkiesi ja laukkuidesi hihnat ovat kuluneet, värjääntyneet, rikkoutuneet tai repeytyneet, tämä palvelu on sinulle. Tarjoamme mukautetun hihnan korjaus- ja uudelleenkäsittelypalvelun, joka vastaa laukun alkuperäistä mallia. Uusintapalvelumme sisältää myös sopivan nahan hankkimisen, hihnan värjäyksen tai viimeistelyn, laitteiston lisäämisen ennen hihnan asentamista pussiin.

Uudelleenvärjäys

Voimme virkistää kenkiäsi värittämällä ne mihin tahansa haluamaasi. Voimme myös päivittää ne sopiviksi uuteen asuusi erityistilaisuuteen. Tuo kenkäsi nyt ja saat apua täältä Oulun Suutarinliike!

Vesi- ja tahrasuojaus

Pidä kenkäsi parhaassa kunnossa antamalla niille vettä ja tahroja täällä kaupassamme. Tämä estää kenkiäsi värimuutoksista, vesileimoista, nestevuodoista ja homeista.

Vetoketjun korjaus

Jos sinulla on vaikeuksia sulkea vetoketju laukussa tai matkalaukussa, se voi johtua hampaiden kulumisesta. Voimme korjata kuluneen juoksijan tai kun vetoketjun hampaat eivät enää kohtaa tai vetävät ylös.

Lisätietoja on verkkosivuillamme osoitteessa www.oulunsuutarinliike.fi!

Leave a Comment