Oulu Suutrinliike: Kengän eri osat

Kengät ovat pääasiassa muotia varten, koska kaupoissa myydään erilaisia ​​tyylejä. Jalkineet suojaavat myös jalkojasi. Ilman kenkiä jalkasi kipeävät ja mustellisivat kaikista tänään tekemästäsi kävelystä. Tämä johtuu sen käyttämistä materiaaleista ja muoteista, joten jalkasi istuisivat mukavasti ja mukavasti, kun käytät niitä. Näissä olosuhteissa kenkien koostumuksesta ei usein keskustella, kun ostat kenkäparin ostoskeskuksesta. Joten, antaaksemme sinulle käsityksen, tässä on kengän anatomia ja osat.

 1. .

Kun katsot kenkiäsi, varvassuojus on paikka, jossa kaikki varpaat lepäävätTämä osa on valmistettu teräksestä tai lasikuitumateriaalista, jotta se suojaa varpaitasi kaikilta iskuilta. 

 1. Päällinen

Tämä kengän osa peittää suurimman osan jalkasi yläosasta, ja se on kestävä. Sen lisäksi siinä on erilaisia ​​tyylejä ja malleja, jotka tekevät kengästä näyttävämmän.

 1. Vamp Vamp

alkaa varvaspäästä ja ulottuu, kunnes se saavuttaa neljänneksen. Se asetetaan päälle ja se toimii pehmusteena varpaillesi.

 1. Kieli

Kengän kieli näyttää sisällä olevan kangas- tai nahkanauhana. Se suojaa ihoasi kulumiselta silmukoita ja kengännauhoja vastaan.

 1. Neljännes

Vampin takana oleva neljännes suojaa jalkasi sivuja ja kantapäätä. Tämä osa voi sisältää paksuja pehmusteita suojaamaan ihoa loukkaantumiselta.

 1. Pohja

Pohja on jaettu kolmeen osaan:

 • Pohjallinen – Sijaitsee kengän sisällä, pohjallinen toimii pohjallisena. Se on yleensä paksu, joten jalat lepäävät mukavasti. 
 • Välipohja – Välipohja sijaitsee sisä- ja ulkopohjan välissä. Tämä osa toimii iskunvaimentimena, varsinkin kun hyppäät tai juokset usein.
 • Ulkopohja – Tämä osa on mitä näet kengän ulkopuolella. Sen materiaali on vedenpitävä, joten se estää jalkojen pohjaa kastumasta. 
 1. Kaulus

Kengän takaosassa on kaulus, joka antaa vakautta nilkan ympärille. Kengän tyypistä riippuen tämä osa voi näyttää paksulta tai ohuelta. 

 1. Kantapää Kantapää

nostaa jalkasi takaosan. Tämä voidaan sijoittaa kengän sisään tai ulkopuolelle sen tyylistä riippuen. 

 1. Welt

Ilman helmaa kenkä olisi kaaoksessa, sillä se yhdistää kaiken yläosasta neljäsosaan. Muuten tämä osa on yleensä valmistettu nahasta.

Kengän eri osien tunteminen auttaa sinua tunnistamaan ongelmalliset alueet. Tämän avulla voit helposti kommunikoida suutarin kanssa saadaksesi hoito- ja korjausvinkkejä. Jos haluat tietää tästä lisää, voit vierailla Oulu Suutrinliikkeen aiheeseen liittyvää sisältöä varten. 

Leave a Comment