Oulun: Nahkakenkien tyylit jokaisessa kaapissa pitäisi olla 

Nahkakengät pidetään luokan ja tyylin ilmentymänä. Se on kestänyt useita vuosisatoja, mutta on edelleen yksi suosituimmista kenkämateriaaleista. Tämä johtuu siitä, että materiaali on kestävää ja sitä voidaan käyttää eri tyyleihin. 

Jopa nykyajan nykyaikana on välttämätöntä, että voit lisätä kaappiin nahkaisia ​​kenkiä. Olitpa sitten rennoilla ruokaostoksilla, illalla ystävien kanssa tai valmistautumassa suureen kokoukseen työssä, voit luottaa siihen, että nahkakengät ovat vierelläsi.  

Saat lisätietoja tästä tutustumalla joihinkin nahkakenkämalleihin, joita jokaisella ihmisellä pitäisi olla kaapissaan:kaappiinsa 

Oxford 

People sanoo, että jokaisen miehen pitäisi saadavähintään yksi todella hyvä Oxford -kenkä. Tämä johtuu siitä, että ne näyttävät hyviltä juhlapuvuille ja ovat täydelliset kenkäparit, jotka auttavat sinua näyttämään herrasmieheltä. Kun katsot elokuvia silloin, miehet pukeutuvat aina tyylikkäisiin Oxford -pukuihin ja solmioon. 

Toisaalta myös naisille on saatavilla Oxford -kenkiä ja -kenkiä! Ne tarjoavat samanlaista viehätystä ja myös eri tyylejä ja värejä. Sitä voidaan käyttää muodollisessa ympäristössä tai yksinkertaisesti lauseena asussa. 

Loaferit

Voit pitää nahkaisia ​​lenkkitossuja Oxford-kengän rentoa, rentoa versiota. Nämä ovat yleensä litteitä, ilman korkokenkiä ja niiden pohja on hieman paksumpi. Sitä ei pitäisi käyttää muodollisiin tilaisuuksiin, mutta se on täydellinen matkustamiseen tai asiointiin, koska se on mukava. 

Derby 

Derbyn nahkakenkä on tunnettu vaihtoehto Oxfordin kengille. Se tarjoaa edelleen klassisen, vanhanaikaisen tyylin, mutta selkeämmällä rungolla. Nauhat ovat korkeammalla ja kantapää on myös hieman korkeampi. Aivan kuten Oxford, tämä kenkäpari on täydellinen juhlatilaisuuksiin, varsinkin jos haluat pidentää jalkojasi ja näyttää vaatteesi hyvin. 

Vene 

Tämä nahkakenkien pari saa nimensä kengännauhojen muodon ja tyylin vuoksi. Veneen kengät ovat toinen muotinäytös, koska kengän runko on hieman kaareva ylöspäin ja kengännauhat ovat ainutlaatuisia. Nämä ovat täydellisiä rentoihin kävelyretkiin ja asuihin kesällä ja syksyllä. Voit käyttää sitä jopa veneessä! 

Chelsea

Tämä on toinen tyyli nahkakenkiä, jotka jokaisen on omistettava. Se on eräänlainen saappaat, jotka peittävät nilkkasi ja tarjoavat kaiken kaikkiaan paljon tilaa. Parin Chelsea -saappaiden pitäisi auttaa sinua näyttämään tyylikkäältä tilanteesta riippumatta. Lisäksi se näyttää hyvältä melkein kaiken kanssa! Voit käyttää housuja, shortseja tai mekkoa, ja saappaidesi tulee täydentää ulkoasua täydellisesti. 

Leave a Comment