Oulun Suutarinliike: Vinkkejä oikean kenkäparin valitsemiseen

Jos et ole joku, joka usein ostaa kenkäparin, kenkäostokset voivat saada erittäin stressaavaa. Et voi olla muistaa kaikkivalitsemasi ajat väärän koon, jolloin jalat satuttavat kävelemällä. 

Usein on myös vaikea erottaa korkealaatuiset jalkineet huonosti valmistetuista jalkineista, mikä on ehdoton päänsärky. Oikeiden jalkineiden valitsemisen ei kuitenkaan aina tarvitse tuntua työläiseltä. 

Huolellisella suunnittelulla olet aikeissa käyttää jotain, josta voit olla ylpeä, erityisesti tärkeässä tilanteessa. Lisäksi kengät voivat parantaa huomattavasti ulkonäköäsi, joten älä jätä kenkäkauppaa niin pian!

Oletko valmis valitsemaan suosikkiparisi pian? Tässä on joitain vinkkejä, jotka opastavat sinua:

Kokeile sitä

Jos ostat kenkiä fyysisestä kaupasta, on hyvä laittaa ne jalkineisiin ennen lähtöä tiskiltä. Valitusta brändistä riippumatta kengät voivat vahingoittaa lompakkoasi, jos et ole liian varovainen. Siksi älä epäröi kokeilla sitä tarkistaaksesi, sopiiko se täydellisesti jalkoihisi. 

Heiluta varpaita varmistaaksesi, että kengissä on riittävästi hengitystilaa, mikä estää jalkasi loukkaantumasta. Sen jälkeen kokeile kävelemällä kaupassa ja testata, tunnetko olevasi mukava käyttää niitä. Jos kengät luiskahtavat kantapäästäsi tai tuntuvat liian kireiltä, ​​saatat joutua valitsemaan toisen parin.

Pohjan tarkastus

Kun ostat jalkineita, varmista, että pohja on laadukas. Niiden tulisi olla paksuja ja hyvin tehtyjä suojaamaan sinua kaikilta teräviltä, ​​kun kävelet ympäri kaupunkia. Tämä pätee erityisesti silloin, kun työskentelet rakennustyömaalla tai missä tahansa korkean riskin työpaikalla. Mitä haluat välttää, on astua peukalon tai naulan päälle ja vahingoittaa sinua pahasti prosessin aikana. 

Paras tapa selvittää, onko pohja ainoa korkealaatuinen, on se ommeltu kenkiin eikä liimattu. Muista aina, että hyvällä kengällä on oltava pehmustettu kantapää ja tukeva pohja, joten tarkista hyvin ennen ostamista.

Tunne tarkoituksesi

Sinun on tiedettävä, mikä on tarkoitus suunnitellessasi jalkineita. Aiotko käyttää sitä ulkona jännittäviin seikkailuihin ystävien kanssa? Yritätkö uutta urheilulajia ja tarvitset oikean parin, jotta voit liikkua mukavasti? 

Mikä tahansa tarkoitus on, sen tulee vastata jalkineita, jotka aiot ostaa. Esimerkiksi, jos olet liikemies, jolla on usein ammatillisia tapaamisia eri asiakkaiden kanssa, sinun on valittava pukeutumiskengät kunnolliseen ilmeeseen. Tähän voi sisältyä oxfordeja, kenkiä ja munkkihihnoja mieltymyksesi mukaan. 

Jos kuitenkin haluat vain jotain rentoa, jota voit käyttää hangouteissa ja ruokaostoksissa, lenkkarit ovat paras valinta. Vaikka ne näyttävät yksinkertaisilta, ne voivat näyttää erityisen tyylikkäiltä yhdistettynä oikeaan asuun. 

Leave a Comment