Oulun Suutarinliike: Hyvien ja huonolaatuisten kenkien tunnistaminen

Kengät ovat yksi asusi määrittävistä piirteistä. Tästä syystä sen pitäisi vuotaa laatua ja muotia, joka heijastaa tyyliäsi. Kenkiesi laadun määrittäminen ei kuitenkaan ole yhtä helppoa kuin haluamasi tyylin havaitseminen. Jalkineiden rakentamisen laadun suhteen on oltava tarkka silmä. 

Monet ihmiset ajattelevat, että kalliit kengät ovat yhtä laadukkaita, mutta se ei voi olla väärin. Hinnalla ei ole mitään tekemistä kenkien laadun kanssa, vaikka se onkin melko kertova, koska laadukkaat kengät veloittavat yleensä paljon enemmän kuin halvalla valmistetut jalkineet. Lue vinkkimme siitä, kuinka löytää laadukkaita kenkiä ja heikkolaatuisia jalkineita ja käyttää uutta tietoa, kun seuraavan kerran lähdet ostoksille. Kun olet lukenut tämän artikkelin, et koskaan katso kenkiäsi samalla tavalla! 

Kuinka tarkistaa kenkiäsi kaupassa

Tieto siitä, kuinka löytää hyvä laatu huonosta laadusta, on hieno taito kehittyä asiakkaana, koska sen avulla voit välttää tuotteita, jotka eivät kestä kauan. Sinulla ei ole erityistä vaatimusta, että sinulla on tämä taito, eikä se vie aikaa. Tarvitset vain tietoa tietyistä asioista, joita sinun pitäisi etsiä jalkineista. Kerro meille, miten se tehdään alla:

Kenkien tarkastuksen laatuluokan

A kengät: 

A-luokan kengät ovat jalkineita, joissa ei ole toimintahäiriöitä tai kosmeettisia virheitä, jotka vaikuttavat niiden myyntikelpoisuuteen. Sitä kuvataan laadukkaaksi, koska se on valmistettu hienoimmista materiaaleista ja korkeimmalla ammattitaidolla. Sen on näytettävä hyvältä ja istuttava täydellisesti. Lisäksi sen tulisi noudattaa tuotantomäärityksiä ja sitoutua valmistajan hyväksymään vahvistusnäytteeseen. 

B-luokan kengät: 

B-luokan kengät ovat jalkineita, joissa ei ole suurta vikaa, mutta joilla on pieni muodonmuutos, joka ei muuten vaikuta tuotteen suorituskykyyn. Suurin osa B-luokan kenkien ongelmista liittyy niiden kosmeettiseen laatuun sekä valmistusongelmaan, jota ei voitu korjata kunnolla. Voit käyttää näitä kenkiä halvemmalla, koska se on hieman vaurioitunut. Se on täydellinen, kun työskentelet tiukalla budjetilla, mutta haluat silti merkkituotteita ja korkealaatuisia kenkiä. 

C-luokan kengät: 

C-luokan kenkiä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä, koska sillä on merkittävä toimintahäiriö, joka voi vaikuttaa kenkiesi suorituskykyyn ja vahingoittaa sinua. Näiden tuotteiden kosmeettinen vika on myös korjaamaton. Lisäksi C-luokan jalkineissa on erittäin huono ammattitaito ja heikkolaatuiset materiaalit, jotka voivat lyhentää kenkiesi elinajanodotetta. 

Laadun tarkistuslista aloittelijoille: Kuinka tarkastaa kenkiä Kenkien

laadun tarkistaminen ei ole niin vaikeaa, jos tiedät mitä tehdä. Jos et vielä tiedä kuinka tarkastaa laadukkaita tuotteita, lue alla oleva tarkistuslista ja noudata sitä seuraavaa ostoa varten.

  • Onko tämä oikea kenkäpari? 
  • Onko se puhdasta? Onko liimassa tai ompeleissa merkkejä?
  • Noudattaako se laatikossa mainittuja määrityksiä? 
  • Kuinka arviot tuotteen ammattitaidosta 
  • Onko se vahingoittunut millään tavalla?    

Leave a Comment