Oulun Suutarinliike: Opas nahkaisiin kenkiin

Tavat tekevät ihmisestä. Nämä ovat edellisen Englannin liittokanslerin ja piispan kuuluisia sanoja. Mutta käytös ei yksin tee ihmistä. Sinun on katsottava osaa ollaksesi osa. 

Ja mikä on parempaa kuin hyvin hoidettu asu, jossa on hienoimmat nahkakengät. Olet luultavasti käyttänyt sellaista, joka saa sinut tuntemaan itsesi herrasmieheksi, joka vastasi lainauksen nimimerkkiä. Mutta tiedätkö mitään nahkakengistä?

Useimmat ihmiset eivät vieläkään pystyneet kertomaan, millaisia ​​nahkakenkiä he käyttävät, ja on aika, että heidän pitäisi, myös sinä.

Joten tänään Oulun Suutarinliike antaa sinulle vähän tietoa siitä, millaisia ​​nahkakenkiä on olemassa ja miten niitä käytetään muodikkaasti. 

Nahatyypit

Ennen kuin lähdet käsittelemään nahkakenkien tyyppejä, sinun on tiedettävä, millaista nahkaa niitä käytetään. Seuraavassa on muutamia yleisiä nahkatyyppejä, jotka muodostavat kenkäparin:

Täysjyvänahkaiset kengät

Täysjyvänahkakengissä on yksi maailman parhaista nahkamateriaaleista. Se käsitellään antamalla eläimen nahan ulkopuolen olla itse kengän keskiosa. 

Täysjyvä viittaa eläimen nahan koko osaan, mikä tekee siitä paksun ja pelottavan kaikenlaiselle kulumiselle. Se ei vain tunne ja näyttää hyvältä, vaan myös antaa kenkäsi kestää kauemmin. 

Päällysnahkaiset kengät

Ylärakeiset kengät ovat täsmänahkaisia, mutta hiotaan päälle, jotta se olisi sileämpi ja ohuempi. Nimen yläraja tarkoittaa, että se tasoittuu saavuttaakseen tietyn luonteen kengän rakenteessa. 

Sidottu nahka

Sidottu nahka on, kun pohjassa olevassa jyvässä on jäännösainetta, joka antaa kengän kovettua ja saavuttaa laadukkaan ulkonäön, joka on juurtunut kengän pinnan ympärille. 

Mitkä ovat nahkakenkien eri tyylit?

Alla on suosituimmat nahkakenkien tyylit, jotka näyttävät hyviltä tietyissä tilanteissa: 

Oxford 

Oxfords ovat muodollisia nyörityksiä kenkiä, joissa on vamp ja matala kantapää. Oxfordilla on minimalistinen ilme, jota vain innokkaat silmät voivat arvostaa. Niitä käytetään yhdessä muodollisten asujen kanssa, kuten puku ja solmio.

Loafers

Penny loafers ovat vapaa -ajan kenkiä, joita voidaan käyttää muodollisten tapahtumien aikana. Niissä on mokkanahkainen rakenne ja tyyli muistuttaa paljon Oxfordsia. Se on hämmästyttävä kenkä mille tahansa asulle, mikä tekee siitä uskomattoman suositun niin monenlaisten ihmisten keskuudessa.

Monk -hihna

Jos haluat tulla erityisen tyylikäs illalla, munkkihihna on hämmästyttävä valinta. Se on kuuluisa kahdesta kiinnitetystä soljesta, jotka kiertyvät kengän reunojen ympärille. Tämä on tyylikkään muodin ruumiillistuma, ja se sopii parhaiten sellaisiin tilaisuuksiin, jotka vaativat räikeyttä yksilöiltä. 

Leave a Comment